Indretning

KUNST TIL VÆGGEN: EN BLANDING AF DESIGN, LOUSIANA OG KUNSTPRINT

Fra øverst venstre: Mark Rothko // Peter Kjær – Andersen // Galerie Maeght, Georges Braque // Hein Studio v. Stilleben // Picasso Keramik // Picasso Keramik // Picasso Louisiana // Galerie Maeght, Bram Van Velde.

Kender i det, hvor man har et helt bestemt billede inde i hovedet af, hvordan tingene skal se ud? Sådan har jeg gået og tumlet med tanken om en billede væg i vores stue. Der må gerne komme lidt farve på væggen og det har T heldigvis sagt ja til. Derfor vil jeg gerne eje smukke kunstplakater i lyserøde nuancer, der kan gå godt i spil med pasteller. Personligt er jeg helt vild med kunstplakaterne fra Galerie Maeght, men også Picasso overrasker mig positivt gang på gang. Særligt disse to stilleben fra keramik kollektionen, som desuden er en del af Louisianas tidligere udstilling. Hvordan pynter i væggene hos jer?

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar